Telor Stenga Radja

Telor Stenga Radja: een heerlijk gerecht voor alle gelegenheden..Lekker voor bij de borrel..Of als tussendoortje! Selamat makan!
 

Ingrediënten voor Telor Stenga Radja

  • 6 hardgekookte eieren
  • 250 gram (runder) gehakt
  • 1 grote ui fijngesneden
  • 1 handjevol selderie fijngesneden
  • 1 theelepel djinten
  • 1 stukje trassi
  • 1 teen knoflook fijngehakt


Bereidingswijze voor Telor Stenga Radja

  1. Snij de eieren overlangs doormidden en verwijder het eigeel (apart leggen).
  2. Fruit in wat olie de trassi,knoflook en ui.
  3. Doe dan het gehakt en de selderie erbij.
  4. Laat het gehakt goed bruin worden onder toevoeging van de kruiden.
  5. Haal alles van het vuur en laat het afkoelen.
  6. Meng nu het eigeel er doorheen.
  7. Vul de halve eieren met het mengsel.