Telor Stenga Radja: een heerlijk gerecht voor alle gelegenheden..Lekker voor bij de borrel..Of als tussendoortje! Selamat makan!
Ingrediënten voor Telor Stenga Radja
- 6 hardgekookte eieren
- 250 gram (runder) gehakt
- 1 grote ui fijngesneden
- 1 handjevol selderie fijngesneden
- 1 theelepel djinten
- 1 stukje trassi
- 1 teen knoflook fijngehakt
Bereidingswijze voor Telor Stenga Radja
- Snij de eieren overlangs doormidden en verwijder het eigeel (apart leggen).
- Fruit in wat olie de trassi,knoflook en ui.
- Doe dan het gehakt en de selderie erbij.
- Laat het gehakt goed bruin worden onder toevoeging van de kruiden.
- Haal alles van het vuur en laat het afkoelen.
- Meng nu het eigeel er doorheen.
- Vul de halve eieren met het mengsel.