Trek in een lekkere snack? Maak Kering kentang.
Dit overheerlijke recept isĀ al in 15 minuten klaar. Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 1 kilo aardappelen
- 1 schijf gula djawa (suiker)
- 2 eetlepels assemwater
- 2 spaanse pepers
- 2 teentjes knoflook
- gefruite uien (naar smaak)
- zout (naar smaak)
Voorbereiding
- Schil de aardappelen
- Je snijdt ze in fijne frietjes en maakt ze droog
- Leg de assem in lauw water
- Snipper de knoflook
Eindbereiding
- Bak de aardappelen goudbruin en krokant
- Fruit de knoflook en spaanse pepers en voeg hier assemwater en de gula djawa toe
- Laat het geheel zachtjes doorkoken todat de gula djawa opgelost is
- Voeg de gebakken aardappelen en gefruite uien toe en laat ze meebakken totdat het gerecht droog en krokant is
- Maak het geheel op smaak af met zout