400 g gepelde tijgergarnalen (diepvries), ontdooid
2 eetlepels olie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 theelepel ketoembar (gemalen koriander)
1 theelepel djinten (gemalen komijn)
1 theelepel gedroogde chilivlokken
3 eetlepels ketjap manis
klein handje verse koriander of bladselderij, fijngehakt
Bereidingswijze
Kook de mie in een pan met ruim water en wat zout in 6 minuten of volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de mie af en laat uitlekken in een vergiet.
Dep de garnalen droog met keukenpapier.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en knoflook 2 minuten.
Voeg de garnalen toe en roerbak alles 1 minuut.
Meng er de gemalen koriander, komijn en chilivlokken door. Roerbak alles nog 3-4 minuten.
Roer er de mie en ketjap door en warm het geheel nog even al omscheppend door. Voeg peper en zout naar smaak toe.