Het lekkerste soeprecept ooit, Noorse roomsoep! Met tonijn

Het lekkerste soeprecept ooit, Noorse roomsoep! Een van de meest verbazingwekkende soepen! De Noorse keuken wordt altijd geassocieerd met vis. Vandaag maken we een romige soep met tonijn, die nog steeds erg lekker is. Een snel soeprecept met een minimum aan ingrediƫnten en uw tijd. Hoe soep te koken, vandaag laat ik je een heerlijke soep zien waar je dol op zult zijn. Een heerlijk recept voor romige soep, het duurt slechts 40 minuten en een heerlijk gerecht is klaar.

Benodigdheden en Bereidingswijze
Snipper 1 ui fijn.
Olijfolie, 20 g boter, bak op middelhoog vuur.
Hak 1 prei fijn.
Hak 1 paprika fijn.
Rasp 1 wortel.
hak ook 1 hete peper fijn.
Laat alles 7 minuten sudderen.
Snijd 2 aardappelen in blokjes.
Giet 2 liter water, kook gedurende 15 minuten.
Snijd 100 g champignons.
Bak 3 minuten op middelhoog vuur.
Hak 2 teentjes knoflook fijn.
bak nog 2 minuten.
Bak 400 g tonijn, 2 minuten per kant.
Zout, pepermengsel, tijm, kook nog 15 minuten.
1 eidooier en 100 ml slagroom, klop alles los.
verdun met soep en meng.
Zet het fornuis uit, meng alles en laat 15 minuten staan.
hak de verse peterselie fijn.