STAP 1: Mie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kipfilet toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
STAP 4: Julienne wortel en eventueel prei (in ringetjes gesneden) toevoegen en 2 minuten roerbakken.
STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
STAP 6: Mie toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
STAP 7: De laatste 2 minuten selderij (gehakt) toevoegen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia’s gerechten: Sandhia’s Bami en Kookvideo’s
Lekker met Saoto als voorgerecht. Garneer met Zuurgoed Trafasie.
Varieer de kip met garnalen en de julienne wortel met taugé. Garneer eens met verse tomaat (in plakjes) en gekookte ei (in plakjes).