Snelle Sandhia's bami, swietieeeeee mang!

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: Mie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.   
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kipfilet toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
STAP 4: Julienne wortel en eventueel prei (in ringetjes gesneden) toevoegen en 2 minuten roerbakken.
STAP 5: Bami Trafasie Speciaal (roerbakmix), pimentpoeder, Trassie Trafasie en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
STAP 6: Mie toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
STAP 7: De laatste 2 minuten selderij (gehakt) toevoegen.
TIP: Probeer ook deze Sandhia’s gerechten: Sandhia’s Bami en Kookvideo’s

Serveertip:

Lekker met Saoto als voorgerecht. Garneer met Zuurgoed Trafasie.

Variatietip:

Varieer de kip met garnalen en de julienne wortel met taugé. Garneer eens met verse tomaat (in plakjes) en gekookte ei (in plakjes).