Sandhia’s Spaghetti met Javaanse saté

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

1. Sandhia’s Spaghetti:
STAP 1: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.   
STAP 2: 5 eetlepels olie verhitten, ui (gesnipperd) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Julienne wortel en paprika (in dunne reepjes gesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken.
STAP 4: Bami Trafasie (roerbakmix), pimentpoeder en tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken.
STAP 5: Spaghetti toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
2. Javaanse Saté: zie Recept Sandhia’s Javaanse Saté
TIP: Probeer ook deze Sandhia’s gerechten: Sandhia’s Spaghetti en Kookvideo’s.

Serveertip:

Serveer Sandhia’s Spaghetti met de Javaanse saté.     

Variatietip:

Varieer de spaghetti eens met mie.