Sandhia's Roti met kip masala, kousenband, aardappelen en hardgekookte eieren

Ingrediënten:


Bereidingswijze:

STAP 1: Eieren hard koken.
STAP 2: Olie verhitten, ui (in halve ringen) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kipfilet (in blokjes gesneden) hieraan toevoegen en gaarbakken.
STAP 4: Roti Masala Trafasie of Roti Dési Masala (vers bereide woksaus), aardappelen, kousenband (in stukjes gesneden), hardgekookte eieren (gepeld) en het water hieraan toevoegen. 
STAP 5: Het geheel lichtelijk omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur 15 minuten laten sudderen.  
TIP: Probeer ook deze populaire gerechten: Sandhia’s Roti Gerechten en Kookvideo’s

Serveertip:

Serveren met Sandhia’s Roti.

Variatietip:

Voeg ½  theelepel Trassie Trafasie toe. Varieer de kipfilet met kippenbouten, lamsvlees, vis tahoe of vlees naar eigen voorkeur.
Voor vegetarische variaties: Vegetarische bereidingswijze
Bak of frituur de hard gekookte eieren vooraf rondom in de olie.