Sandhia's bami met ketjap kip

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

STAP 1: 5 eetlepels zonnebloemolie verhitten, uien (in halve ringen) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 2: Voeg de kippenbouten (gehalveerd) hieraan toe, omscheppen, en bak ze op matig vuur gaar. 
STAP 3: Voeg de Bami Trafasie Speciaal (vers bereide roerbakmix), tomatenpuree, Pinda Sambel, pimentpoeder, Trassie Trafasie, bruine suiker en tomaat (in stukjes gesneden) hieraan toe, omscheppen en enkele minuten op matig vuur bakken.
STAP 4: Het water langs de zijkant rondom het gerecht toevoegen, lichtelijk omscheppen, en circa 30 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur koken. 
2. Sandhia’s Bami: Recept Sandhia’s Bami
3. Aardappel Sambal: Recept Madam Jeanette sambal met aardappel
TIP: Probeer ook deze Sandhia’s gerechten: Sandhia’s Bami en Kookvideo 

Serveertip:

Serveer de bami met de ketjap kip; heerlijk met Zuurgoed Trafasie

Variatietip:

Varieer de kippenbouten met vlees naar eigen voorkeur.